Met koorscholing wil ik kinderen helpen bij het ontwikkelen van hun stem, van hun gehoor en hen wegwijs maken in het notenschrift. Daarbij leren zij veel muziek kennen: traditionele muziek en nieuwe muziek. Zij leren mooie, waardevolle muziek kennen en dat levert een bijdrage aan de  ontwikkeling van de smaak.

Je stem heb je altijd bij je. Ieder moment van de dag kun je zingen, wanneer je blij bent of wanneer je triest bent. Een ontwikkelde stem kan nog meer uitstralen wat je voelt, maar er is meer. Samen zingen schept een band, er ontstaan vriendschappen. In het koor werk je samen naar een concert toe. En als het concert geweest is, dan heb je samen de herinnering.

De Hongaarse componist en muziekpedagoog Zoltán Kodály (foto rechts)formuleerde het zo: "Een mooie, sprankelende stem is het mooiste geschenk dat je je wensen kunt. Wacht niet tot je oud bent met het ontwikkelen daarvan."

                        Volg de Koorschool op
Facebook.
Dit is de website van Koorschool Katalin Szabó uit Velp. Met een koorklas, kinderkoor en jeugdkoor verzorgt Katalin Szabo koorscholing (zang) en muziekles (piano, viool) voor jongeren en volwassenen in de regio Arnhem, Velp, Dieren Doesburg, Ellecom, Spankeren, Zutphen, Rheden, Rozendaal, Oosterbeek, Elden, Duiven, Westervoort, Huissen, Veluwezoom.
Deze website maakt geen gebruik van cookies