Activiteiten

Activiteiten van de Koorschool

Zomerconcert Koorschool Katalin Szabó

Op zondag 24 juni om 14.30 uur geven de leerlingen van “Koorschool Katalin Szabó” het Zomerconcert in het NPB-gebouw, Dr. Fabiusstraat 12 in Velp. De entree bedraagt € 8,- voor volwassenen en voor kinderen tot 16 jaar € 4,-. De kaartverkoop is aan de zaal.

Het Zomerconcert is voor de zangers en zangertjes van de Koorschool weer een prachtige gelegenheid om te laten horen wat ze het afgelopen half jaar ingestudeerd hebben. Het repertoire straalt bij dit Zomerconcert vooral de vrolijkheid die bij de zomer hoort uit. Er zullen dan ook enkele prachtige canons gezongen worden.

Het gevarieerde programma wordt verzorgd door vier groepen van de Koorschool: de Koorklas, het Kinderkoor, het Jeugdkoor en het Vrouwen Ensemble.

De jonge kinderen van de Koorklas gaan een tiental liedjes zingen waarbij zij de inhoud van de tekst ook met beweging zullen uitbeelden. Het Kinderkoor zingt enkele Nederlandse liederen, maar het zal ook in het Engels zingen bijvoorbeeld een stuk uit de musical “The Lion King”.

De vergevorderde zangers van het Jeugdkoor zingen onder andere een meerstemmig stuk uit Zambia en koormuziek uit Japan en Finland. Ook zullen zij een lied uit de film “Romeo and Julia” laten horen.

De dames van het Vrouwen Ensemble zingen naast een vrolijke madrigaal en een lied uit Lapland, ook Gabriella’s sång uit de film “ As it is in heaven”. Zij zullen het concert afsluiten met “Libertango” van Astor Piazzola

De Koorschool begint weer in september. Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom. Informatie over de Koorschool is te vinden op:
www.koorschoolvelp.nl

Welkom!